Üdvözöljük a Viktor Szálloda honlapján

2011-ben épült szálloda

Az újonnan épült, modern szálloda Pozsony (Bratislava) központjának közelében színvonalas szállást kínál a biznisz vevőkörnek, gyerekes családoknak, utazóknak, vagy az időszerű rendezvények látogatóinak.

A Viktor*** Szállodának 39 szobája van, melyek teljes befogadóképessége 82 fő. A szállást kétágyas szobákban kínáljuk, egymáshoz illesztett vagy különálló fekhelyekkel. A még nagyobb kényelem érdekében igénybe vehetik a két apartmanunkat is. A szobák jó minőségű, modern bútorral vannak felszerelve, kellemesek és meghittek.

Az egész szálloda, beleértve a szobákat is, légkondicionált, minden szobában csatlakozni lehet az internetre (vezetékes és wi-fi csatlakozás) és a szálloda kielégíti a legmagasabb biztonsági elvárásokat.

Közel a fő közlekedési csomópontokhoz, mégis nyugodt környéken

A szálloda Pozsony csendes részében található, családi házak között, amely viszont mindössze néhány utcányira található a D1 és D2 autópályáktól, szinte a két közlekedési fővonal metszéspontjában

GPS: N48.126326426°, E17092033625°

Az átutazók bizonyára nagyra értékelik a ligetfalisi vasútállomás közelségét, amelyen keresztülhalad az összes Ausztria felé tartó vonat, de innen indulnak a Szlovákia keleti részébe tartó vonatok is. Ez az állomás megközelítőleg 500 m távolságra van a szállodától.
A szállodához közel a helyi autóbuszok megállói is megtalálhatók, ahonnan egyenesen a város központjába lehet utazni. Az autóval érkező vendégeink számára komfortos, állandó kamerával megfigyelt parkolást biztosítunk a földalatti garázsunkban, de parkolhatnak a szálloda épülete előtt is.

A Viktor*** Szálloda saját vendéglővel, kávéházzal, bárral és szalonnal rendelkezik.

Szívesen látjuk szállodánkban

Az új vendégek elszállásolása naponta 22.00 óráig lehetséges. Elfogadjuk a késői érkezést is (kérjük viszont, hogy előre jelentsék be a recepcia@hotelviktor.sk e-mail címen).

A szállással kapcsolatos további információkat a Szállás részben találják.