Étterem

Érdekes környezet

A Viktor Szálloda étterme tiszta és modern stílusban berendezett. Túlsúlyban vannak a kellemes, meleg színek, amelyeket sötétedés után a bárrészen található színt játszó oszlopok elevenítenek fel. Maga a bár nagyon tágas és bőkezű a helykínálattal – akár hét vendégnek kínál helyet, akiknek lehetőségük nyílik megfigyelni az ügyes bárpincér munkáját.

Figyelmet érdemel a szalon nem mindennapi megoldása, amely ugyan hangszigetelt az étteremtől, viszont egy üvegfal által mégis vizuális kapcsolatban van azzal. Ez a rész valamelyest magasabban van, mint az étterem szintje, amely kiemeli a különálló jellegét.

Remek konyha

A szálloda vendégei, de a többi látogató is bizonyára nagyra értékeli a tapasztalt főszakács keze alól kikerülő ínycsiklandozó ételeket. Éttermünk étlapja a hagyományos nemzetközi konyha ételeiből van összeállítva. Nem hiányoznak az eredeti szlovák specialitások sem.

Ételeink ízhatásában felfedezhetik a friss fűszernövények ízét és a fűszerek érdekes kombinációját, amely a látogatásukat izgalmas gasztronómiai élménnyé teszi.
Kínálatunkban megtalálják az ismert szlovák bortermelők borainak gazdag választékát, amelyekkel ki szeretnénk egészíteni ételeink ízét. Amennyiben édességre jön gusztusuk, mindig találnak nálunk valami finomat; a kínálatot szezonálisan változtatjuk.

Étterem rendezvények szervezésére

70 fős kapacitással és a módosítható térmegoldásokkal bármilyen rendezvényhez megfelelő környezetet kínálunk. Szívesen nyújtunk teret céges rendezvény, összejövetel, party, lakodalom vagy születésnapi buli megrendezéséhez.

A helyiség hangosítással és három LCD monitorral van ellátva. Ingyenes wi-fi internetescsatlakozás is rendelkezésre áll.

Rezerváció a információk a következő telefonszámokon: +421 2 63 45 20 84, +421 2 63 45 20 85, +421 905 777 888.